• sâm. dec. 3rd, 2022

Abun

Cumpără online, cumpără în siguranță!

Set camera de zi Verona Bianco 2, Alb

Set camera de zi Verona Bianco 2, Alb

Dimensiuni:

Comoda bar: 112 x 42,2 x 147 cm.

Comoda TV: 155 x 50,2x 47 cm.

Biblioteca mica: 65,4 x 42 x 147 cm.

Polita: 90 x 25 x 30 Cm

DESCRIERE:
Amenajarea corectă a camerei de zi nu poate avea decat un efect benefic asupra intregului aspect al caminului tau. Amenajeaza-ti camera de zi in stil Verona: cu o biblioteca pentru cartile tale, cu o comoda TV, o comoda de bar si cu o polita pentru ornamentele tale, astfel vei avea o camera de zi pe gustul tau. Camera de zi Verona are sistem de inchidere a sertarelor PUSH TO OPEN.
Biblioteca are un rol dublu intr-o incapere, ea ofera un loc de depozitat carti dar si un loc pe care poti sa il personalizezi cu obiecte de decor inedit. Biblioteca Verona iti ofera loc pentru toate si un plus de eleganta si originalitate locuintei tale. Biblioteca Verona pune accent pe simplitate, abundentă, oferind un aer chic locuintei tale; biblioteca Verona cu nuanta de alb creeaza o atmosfera primitoare si luminoasa. Cele 3 rafturi deschise din partea superioara sunt ideale pentru carti sau obiecte decorative. Sertarul din mijloc are sistem de deschidere/inchidere tip Push To Open, ideal pentru organizarea si accesul rapid catre produse de dimensiuni reduse, iar partea inferioara este prevazuta cu doua rafturi acoperite cu o usa.


SPECIFICATII:
Tip: Living;
Material: Placi aglomerate din lemn si MDF infoliate si vopsit;
Culoare: Alb;
Caracteristici speciale: Se curata usor, nu se pateaza si va rezista bine de-a lungul timpului;
Instructiuni ingrijire: Evitati sa asezati obiecte fierbinti. Temperaturile extreme si schimbarile de umiditate pot genera crapaturi in lemn. Evitati expunerea la radiatii solare directe.

*Acest produs se livreaza montat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *