• sâm. dec. 3rd, 2022

Abun

Cumpără online, cumpără în siguranță!

Set Living Casablanca Loft

Set Living Casablanca Loft

L- 340 x I-200 x A-45 cm

Biblioteca 2S: 68 x 45 x 195 Cm., Highboard 2 Usi + 1Sertar: 118 x 45 x 140 cm., Comoda TV 2S: 156 x 45 x 65 cm., Polita: 120 x 24 x 24 cm.

DESCRIERE:
Amenajarea corectă a camerei de zi nu poate avea decât un efect benefic asupra întregului aspect al căminului tău. Amenajează-ţi camera de zi în stil Casablanca: cu o biblioteca si un highboard pentru cărţile tale, cu o comodă TV şi cu o poliţă pentru ornamentele tale, astfel vei avea o cameră de zi pe gustul tău. Realizat din placi aglomerate din lemn infoliat. Finisaj disponibil: Gri. Camera de zi Casablanca Loft este alegerea perfecta pentru un living perfect.


Bibliotecile sunt prevazute cu doua sertare si trei rafturi descoperite formand un spatiu ideal pentru expunerea diferitelor ornamente, obiecte decorative si cartile preferate.
La comoda pentru TV cele doua sertare sunt ideale pentru organizarea si accesul rapid catre produse de dimensiuni reduse, iar raftul descoperit este potrivit pentru accesorii, obiecte decorative sau electronice de dimensiuni reduse.
Polita este ideala pentru organizarea unor articole decorative.
SPECIFICATII:

Tip: 
Living;
Material:
 plăci aglomerate din lemn înfoliat;  
Culoare:
 Gri;
Caracteristici speciale: 
Se curata usor, nu se pateaza si va rezista bine de-a lungul timpului;
Instructiuni ingrijire: 
Evitati sa asezati obiecte fierbinti. Temperaturile extreme si schimbarile de umiditate pot genera capaturi in lemn. Evitati expunerea la radiatii solare directe.

*Finisajul si forma modelului Casablanca Loft difera de cea a modelului Casablanca*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *