• sâm. dec. 3rd, 2022

Abun

Cumpără online, cumpără în siguranță!

Grill electric ECG KG 300 deluxe, 2000 W, 3 tipuri de gatire, pret 417.80 lei

Putere 2000 W

3 tipuri de gătit – prajire, grătar, barbeque

Înălțimea plăcii de grătar reglabilă

Plăci de gratar detașabile cu suprafață neaderentă

Control variabil al temperaturii

Tavă detașabilă pentru picurare

Dimensiunile suprafetei de lucru: 27,5 x 24 cm

Accesorii: racleta de îndepărtare a grăsimilor

Grill electric ECG KG 300 deluxe, 2000 W, 3 tipuri de gatire

Acest gratar superb permite prepararea pe tot parcursul anului a diferitelor tipuri de carne, legume, carnati, pește sau sandvișuri. Plăcile cu înveliș neaderent sunt ușor de îndepărtat.

Este potrivit în special pentru pregătirea peștelui sau a fripturilor. Pentru o preparare perfecta sunt posibile ajustarea înălțimii placilor de grătar si un control variabil al temperaturii. În pozitia închisă, ambele suprafețe de contact asigură suficientă putere (2.000 de wați) pentru a găti orice tip de carne.

Excesul de grăsime se scurge în recipientul detașabil iar suprafețele neaderente pot fi usor de îndepărtat si curățat.

Acest gratar electric marca ECG, este un aparat solid cu multe elemente din oțel inoxidabil și un suport ferm. Datorita versatilitatii sale, se utilizeaza usor si rezultatele preparatelor sunt excelente.
Placa superioară rabatabilă.

Placa superioară se rabatează astfel încât să se poată sprijini pe alimentele din grătar în poziție orizontală. Acest lucru asigură că partea superioară a alimentului va fi gătită la fel de uniform ca și partea sa inferioară. Acest sistem permite, de asemenea, plăcii să rabateze liber peste alimente, radiind căldură. În acest mod pot fi preparate, de ex., sandvișuri deschise cu brânză topită deasupra.

Înălțime reglabilă.

Această caracteristică reduce greutatea plăcii superioare care se așează pe alimente fine, cum ar fi de ex. pește, și permite reglarea înălțimii sale pentru diverse alimente, cum ar fi de ex.. pâine de casă. Pe partea dreaptă a plăcii superioare se află o încuietoarea reglabilă , care este utilizată pentru a fixa placa superioară în mai multe poziții diferite faţă de placa inferioară.

Bucurati-va de un gratar sanatos !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *