• sâm. dec. 3rd, 2022

Abun

Cumpără online, cumpără în siguranță!

Mega oferta zilei – Aparat pentru gatit orez ECG RZ 060, 300W, 0,6L, functie mentinere la cald, pret 113.42 lei

Putere de intrare 300 W

Design din otel inoxidabil cu elemente de culoare neagra

Capacitate vas: 0,6 litru / 450 g de orez

Capac de sticla, vas de gatit detasabil cu suprafata antiaderenta

Mentine automat temperatura dupa încheierea procesului de gatire

Mega oferta zilei – Aparat pentru gatit orez ECG RZ 060

Indicator luminos pentru mentinerea temperaturii si indicator luminos de gatit

Intrerupator de siguranta, protectie impotriva supraîncalzirii

Accesorii incluse: lingura pentru amestecare si servire din plastic + cupa de masurare din plastic

Gatiti fara efort

Pregatirea orezului ar putea parea la prima vedere un lucru foarte simplu. Cu toate acestea, daca nu sunteti bucatar nu veti regreta acest ajutor. Cuscus, mei, cartofi sau legume pot fi de asemenea pregatite cu un rezultat perfect.

Compact si la indemana

In ciuda dimensiunilor sale compacte, ECG RZ 060 poate fi umplut cu pana la 450 g de orez nepreparat, suficient pentru o familie de patru persoane. Daca nu doriti sa consumati orezul imediat, nu trebuie sa va faceti griji. Aparatul mentine temperatura dupa incheierea procesului de gatire pana la 3 ore.

Utilizare si intretinere usoara

Vasul de gatit detasabil este usor de indepartat si spalat dupa utilizare. Capacul de sticla este echipat cu un maner izolat, asadar va fereste de arsuri. Pachetul include o lingura pentru amestecare si servire din plastic si o cupa de masurare din plastic pentru a determina raportul corect intre orez si apa.
Sfaturi pentru gatitul orezului

Orezul reprezinta o sursa valoroasa de carbohidrati complecsi, continând amidon natural. Va recomandam sa clatiti orezul cu apa potabila rece, pâna când acesta este curat. Acest lucru previne marirea orezului si lipirea acestuia de partea inferioara a vasului, dar poate provoca si pierderea unor substante nutritive valoroase ale orezului.

• Când adaugati mai multa apa, orezul devine mai moale, atunci când îndepartati apa, orezul devine mai dur.

• Unele tipuri de orez necesita mai multa apa, de exemplu orezul salbatic, orezul Arborio. Prin urmare, ajustati întotdeauna reteta dupa cum este necesar. Procedati conform instructiunilor de pe ambalajul pachetului de orez.

• Când gatiti într-o cantitate mai mare de apa, interiorul capacului poate fi stropit cu picaturi de apa cu amidon. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, clatiti orezul înainte de gatit si lasati-l sa stea timp de 20 de minute dupa finalizarea gatitului, pentru a se absorbi excesul de apa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *