• sâm. dec. 3rd, 2022

Abun

Cumpără online, cumpără în siguranță!

Cadoul perfect de Crăciun – Pătură caldă și confortabilă și pernă umplută cu microfibre moi

Bucură-te în această iarnă de îmbrățișări calde

Nimic nu se compară cu statul acasă în serile lungi și reci, acoperit de o pătură blândă, confortabilă și caldă, sorbind băutura preferată în timp ce citești o carte sau te uiți la televizor. Alături de perna pentru susținerea capului sau a spatelui și de pătura sub care să te cuibărești.

Pătură caldă și confortabilă și pernă umplută cu microfibre moi

Confortul suprem vine cu cele mai bune materiale

Fiecare set Warm Hug oferă un confort profund prin simțul tactil, cu o combinație de materiale și texturi care vă ajută să te relaxezi și să faci din casa ta un sanctuar confortabil pe tot parcursul iernii. Pătura luxoasă are un design reversibil, o parte este din fleece de flanelă plușată cu linii sau catifea cu un model solid și modern, iar cealaltă parte este din blană artificială albă super moale și elegantă. Perna este umplută cu microfibre Wellsleep® pentru a oferi un volum plin, ușor și aerisit, cu o moliciune pufoasă, pe care te simți minunat să te odihnești. La fel ca și pătura, și perna are un design reversibil.

Zeci de utilizări acasă și afară

Setul Warm Hug este cadoul ideal datorită versatilității sale practice, cu utilizări în toată casa.

  • Stai ghemuit sub pătură pe canapea, bucurându-te de un film, o carte sau o conversație
  • Adaugă un plus de căldură și catifelare oricărui pat
  • Se poate folosi ca pătură și pernă pentru a adăuga culoare și textură în orice cameră.
  • Ia-l în camping sau în călătorie pentru a avea parte de confortul de acasă
  • Acoperă-te atunci când te plimbi prin grădină
  • Butoanele de prindere facilitează înfășurarea păturii în jurul tău sau crearea unui buzunar pentru picioare pentru mai multă căldură în acest sezon.
Dormeo Warm Hug Set 2022

În acest an, setul Warm Hug sărbătorește 10 ani de îmbrățișări și dragoste, de aceea această colecție este realizată cu o dedicație specială. Noi, cei de la Dormeo® suntem foarte mândri că colecția Warm Hug v-a cucerit inimile, așa cum a făcut-o și pe a noastră.

  • Mai mult de 2,5 milioane de seturi sunt vândute în toată Europa.
  • 90% dintre clienți sunt mulțumiți și foarte mulțumiți de Dormeo Warm Hug*..

* Studio Moderna: Marketing Research & Analytics. (noiembrie 2020 – iunie 2022). CSAT – Customer Satisfaction Score (scorul de satisfacție a clienților), (n=1.356)

Design elegant cu atenție la detalii

Designul reversibil oferă două moduri de a vă lumina casa. Disponibil în 6 culori: gri și verde închis cu un model solid sau roșu, albastru, verde și maro cu linii. Un alt detaliu care vă va înveseli ziua este o panglică, plasată pe colțul lateral al păturii, cu un mesaj emoționant: “Home is where the heart is” (Acasă este acolo unde este inima). Perna are dimensiunea de 40x40cm, iar pătura este disponibilă în două dimensiuni, 130×190 sau 200x200cm. Ambele sunt lavabile la 30°C și se usucă rapid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *