• sâm. dec. 3rd, 2022

Abun

Cumpără online, cumpără în siguranță!

Cadoul perfect de Crăciun pentru copii – Pătură caldă și confortabilă și pernă umplută cu microfibre moi

O tradiție caldă pe care copiii o vor iubi

Dormeo Warm Hug a răspândit catifelarea, căldura și bucuria unei îmbrățișări timp de 10 ani. Pentru această ocazie specială, colecția Warm Hug include și 2 seturi tradiționale de pături și perne dedicate copiilor, cu 2 modele și culori încântătoare. Imprimeul cu lama sau dino strălucește în întuneric, făcând zilele și nopțile reci și mai magice și memorabile, fiind înăuntru sau afară. Datorită catifelării sale, copiilor le va plăcea să o îmbrățișeze în timp ce savurează o ciocolata caldă cu bezele.

Cadoul perfect de Crăciun pentru copii – Pătură caldă și confortabilă și pernă umplută cu microfibre moi

Statul în casă va fi mai distractiv

Pe măsură ce zilele devin mai scurte și mai reci, vom petrece mai mult timp acasă, iar acest lucru poate fi dificil mai ales pentru copiii care adoră să se joace afară. Cu acest set de pătură și pernă, le vei oferi un motiv să vină în casă și să se încălzească, să se cuibărească pe canapea cu o carte bună în timp ce savurează o ciocolată caldă cu bezele. Cum este foarte la îndemână, va deveni cu siguranță și păturica lor preferată pentru somn, fie acasă, la grădiniță sau la un sleep-over.

Culori și modele fermecătoare, o pătură cu zeci de utilizări

Acest set exclusivist vine cu o pătură colorată de 130×190 cm, la alegere între roz cu lame sau gri cu dinozauri, și cu nenumărate utilizări în casă și afară.

  • Se pune pe pat pentru un plus de căldură.
  • Modelul de pe pătură și de pe pernă are un efect special, care strălucește în întuneric, pentru a face ora de culcare mai interesantă.
  • Folosește-l pe canapea când te uiți la televizor sau citești o carte.
  • Folosește nasturii de prindere și poartă-l ca șal sau pentru a face un buzunar pentru picioare.
  • Pune-l pe podea pentru a crea un spațiu sigur de joacă sau de somn.
  • Ține-l în mașină pentru călătorii mai somptuoase sau pentru a te bucura de confortul de acasă oriunde te-ai afla.

Pentru odihna fără griji și siguranța copilului tău pe timp de noapte

Milioane de copii se confruntă cu frica de întuneric noaptea, iar părinții se luptă să găsească o soluție. Setul Dormeo Warm Hug Kids are un imprimeu unic ce strălucește în întuneric, care creează o lumină luminoasă și creează o atmosferă frumoasă. Copilul tău se va simți în siguranță, iar tu îl vei ajuta să se odihnească bine peste noapte.

Mai mult, țesătura și imprimeul luminos sunt non-toxice, așa că nu îți face griji pentru siguranța copilului tău.

Descoperă cea mai îmbrățișabilă pernă din lume

Secretul acestei perne incredibil de ușor de îmbrățișat este umplutura din microfibre Wellsleep®, aceeași care se utilizează în pernele de înaltă calitate Dormeo. Acestea conferă un volum ușor și aerisit, cu o catifelare pufoasă, care se simte foarte bine când o ții în brațe sau îți odihnești capul pe ea. Structura unică a fibrelor creează buzunare de aer care permit circulația aerului și ajută la menținerea acesteia uscată, fresh și igienică. Husa pernei este netedă pe o parte și are un model drăguț pentru copii pe cealaltă parte, pentru un contrast care arată și se simte minunat.

Cadoul perfect pentru acest Crăciun

Setul Warm Hug Kids este cadoul perfect pentru acest Crăciun – distractiv, practic și capabil să ofere bucurie mult timp după ce sezonul s-a încheiat. Cel mai bun lucru pentru copiii activi și pentru părinții îngrijorați este că întregul set se poate spăla la mașină la 30°C și se usucă rapid, astfel încât păturica și perna preferată nu vor fi niciodată scoase din uz pentru mult timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *