• sâm. dec. 3rd, 2022

Abun

Cumpără online, cumpără în siguranță!

Cadoul perfect de Crăciun – Pătură caldă și confortabilă și pernă umplută cu microfibre moi

ByAbun

nov. 21, 2022

Tradiția de iarnă continuă

Colecția Dormeo Warm Hug încântă oamenii de 10 ani, totul se bazează pe combinația sa clasică între o pătură caldă și confortabilă și o pernă umplută cu microfibre moi Wellsleep® . Acum, setul primește o actualizare de lux exact la timp pentru iarnă, ceea ce îl face ideal ca și cadou pentru tine sau pentru o persoană dragă, și partenerul perfect pentru ciocolată caldă și prăjituri!

Pătură caldă și confortabilă și pernă umplută cu microfibre moi

Creați o casă mai confortabilă, mai caldă și mai relaxantă

Pe măsură ce zilele devin mai scurte și mai reci, vom petrece mai mult timp acasă. Așadar, este important să creezi un mediu blând, liniștitor și reconfortant, care să te ajute pe tine și familia ta să vă relaxați și să evitați tristețea iernii, permițându-vă să profitați la maximum de această perioadă specială a anului. Acest set complet nou, format dintr-o pătură de pluș și o pernă moale și confortabilă, va face instantaneu orice fotoliu, canapea sau pat mai primitor, indiferent de modul în care vă bucurați de serile lungi de iarnă.

Texturi bogate și senzație de moale pentru confort sporit, o pătură cu zeci de utilizări

Acest set exclusivist vine cu o pătură luxoasă cu un design reversibil elegant și două texturi bogate pe care îți va plăcea să le atingi. O parte este din blaniță artificială plușată, iar cealaltă din catifea contrastantă, pentru două aspecte și senzații într-una singură.

  • Folosește-l pe canapea când te uiți la televizor sau citești o carte
  • Pune-l pe pat pentru un plus de căldură
  • Folosește-o ca o pătură decorativă pentru a adăuga o notă de culoare și textură oriunde dorești.
  • Acoperă-te cu ea atunci când te plimbi prin grădină
  • Păstrați-l în mașină pentru călătorii mai confortabile sau folosiți-l în timpul drumețiilor sau campingului
Dormeo Warm Hug Lux Set 2022
Dormeo Warm Hug Lux Set 2022

90% dintre clienți sunt mulțumiți și foarte mulțumiți de Dormeo Warm Hug*.
* Studio Moderna: Cercetare și analiză de marketing. (noiembrie 2020 – iunie 2022). CSAT – Customer Satisfaction Score (scorul de satisfacție a clienților), (n=1.356)

Descoperă cea mai îmbrățișabilă pernă din lume

Secretul acestei perne este umplutura din microfibre Wellsleep®, cea care se utilizează și în pernele de înaltă calitate Dormeo. Acestea conferă un volum ușor și aerisit, cu o consistență pufoasă și moale, care se simte foarte bine când o ții în brațe sau îți odihnești capul pe ea. Structura unică a fibrelor creează buzunare de aer care ajută perna “să respire” și ajută la menținerea acesteia uscată, fresh și igienică. Husa pernei este netedă pe o parte și are un model geometric modern pe cealaltă parte, pentru un contrast care arată și se simte minunat.

Dormeo Warm Hug Lux Set 2022

Cadoul perfect de Crăciun

Oferă un cadou pe care toată lumea îl va iubi de Crăciun, o îmbrățișare caldă pentru a arăta că îți pasă, cu setul ideal de pătură și pernă pentru a face orice casă mai primitoare în această perioadă magică a anului. Disponibil în patru culori – roz pal, gri, auriu și violet  – și cu două dimensiuni pentru pătură, 130x90cm și 200x200cm, în timp ce perna are 40x40cm. Întregul set este lavabil la 30°C.

Dormeo Warm Hug Lux Set 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *