• Dum. mart. 26th, 2023

Abun

Cumpără online, cumpără în siguranță!

Hits: 8

Îndrăznește să pictezi pe numere

Pictura pe numere este magică și odată ce ați descoperit-o vă asigurăm că vă veți îndrăgosti de ea. Vă oferă liniște, bucurie, sentimente de recunoștință și este într-adevăr o terapie prin culoare. Descoperiți kiturile de pictură, cu toate accesoriile necesare incluse.

Colecția de picturi pe numere cu animale o dedicăm celor care se identifică cu spiritul liber și cu forța animalelor. Priviri pătrunzătoare, culori vii și vibrante vor oferi acestor picturi un farmec aparte. Îți vei dori un astfel de decor în casa ta, pentru că te inspiră să fii mai încrezător, să fii mai stăpân pe situații. În tot procesul de creație te poți încărca cu forță și dinamism, cu pasiune pentru viață și cu încrederea că poți face tot ce îți dorești. 

La final, tablourile ce rezultă sunt potrivite pentru orice decor. Iubitorii de animale se simt împliniți de a avea posibilitatea să picteze un tablou simbol pentru necuvântătoare. Va fi tabloul trofeu cu care se vor delecta zi de zi. În plus, picturile pe numere cu animale sunt atât de diverse, de la cele cu cai la cele cu câini, pisici, maimuțe ori elefanți etc. 

Picturi pe numere cu animale sunt la un click distanță. Seturile cuprind tot ce ai nevoie pentru a picta de îndată, pânză cu model prestabilit, fixată pe șasiu, pensule și culori.

Picturi pe numere cu animale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *