• Dum. mart. 26th, 2023

Abun

Cumpără online, cumpără în siguranță!

Hits: 7

Autocolantele care imita aspectul marmurei sunt perfecte pentru incaperile decorate, in principal, cu materiale naturale. Nu trebuie sa investesti foarte mult pentru a schimba mobila din locuinta ta, deoarece aceste autocolante au capacitatea de a transforma radical aspectul mobilierului.

Sunt autocolante cu diferite texturi si imitatii care se folosesc la renovari interiorare, cum ar fi in camere, pentru usi interioare, pe elemente de decor din magazine, in bucatarii, pe mobilier, pe pereti sau chiar si pe ascensoare comerciale.

Un autocolant poate fi lipit cu usurinta pe orice suprafata plana, fiind ideal pentru restaurarea mobilei.  Decoratiunile din apartament joaca un rol extrem de important. Ele nu numai ca infrumuseteaza aspectul camerei, ci o si  completeaza, transformand-o intr-un spatiu placut si primitor, care iese usor in evidenta prin originalitatea sa . 

Autocolantul marmura poate fi folosit si pentru transformarea blaturilor de mese sau pervazurilor de bucatarie din simple elemente de interior in adevarate piese de decor. 

Autocolantul marmura este ideal pentru acoperirea rafturilor şi a sertarelor.   Cu ajutorul acestor produse poti reconditiona dulapuri, usi, mese si poate fi folosit in baie si chiar in balcon.

Autocolant imitatie marmura si granit

Infrumuseteaza locuinta cu ajutorul autocolantelor! 

Autocolantul ce imita marmura este din ce in ce mai utilizat in decorarea casei. Obtinerea corecta a decoratiunii casei tale poate fi un proces dificil, consumator de timp si costisitor, mai ales cand implica vopsire sau placarea cu piatra naturala.

Autocolantul marmura isi gaseste intotdeauna locul in interioare chic  si adauga instantaneu spatiu interiorului tau. De cele mai multe ori, autocolantul  se comercializeaza cu un raport calitate-pret foarte avantajos. Instalarea autocolantului este ca o joaca de copii!

Astfel de modele de autocolante pot fi utilizate in interiorul locuintei, avand rol decorativ in amenajarea casei tale.

Autocolant  marmura si granit, disponibil intr-o gama variata de nuante naturale

Autocolantul este una dintre cele mai bune alegeri daca vrei sa schimbi aspectul anumitor suprafete, dar vrei si o solutie pentru protectia ei in fata factorilor de mediu agresivi. Autocolantul reprezinta o solutie ieftina si rapida la aceste probleme. Costa putin, se aplica rapid si poate avea o paleta extrem de larga de nuante si culori.

Perfect pentru crearea unui aspect nou, precum si pentru repararea suprafetelor existente. Cu cele mai recente produse inovatoare si moderne ale noastre, in culori si modele sofisticate, oferim o gama larga de modele de autocolante marmura pentru a adauga stilul tau personal casei sau spatiului de birou: autocolant marmura alb cu gri, autocolant marmura alb cu gri, autocolant marmura alb cu crem, autocolant marmura alb cu negru, autocolant marmura alba, autocolant marmura neagra, autocolant marmura Carrara. 

Daca preferati alta piatra naturala puteti opta pentru autocolantul imitatie granit: autocolant granit negru, autocolant granit  alb maro.

Este rezistent la umiditate, iar suprafata se poate curata usor cu o laveta umezita. 

Pentru aplicarea autocolantului marmura curatati bine suprafata si indepartati orice ornament de pe mobilier inainte de aplicare pentru a obtine un rezultat perfect. Aceste autocolante sunt, de asemenea, usor de taiat la orice dimensiune ai nevoie.

Cu autocolantele noastre, poti aduce un stil aparte interiorului, asa cum doresti intr-o clipa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *