• Dum. mart. 26th, 2023

Abun

Cumpără online, cumpără în siguranță!

Măsuță de cafea, 90 x 60 x 30 cm, lemn masiv de sheesham, pret 1267.99 lei

Hits: 5

Masa din lemn de sheesham masiv emană un farmec vintage și va aduce un plus distinctiv căminului dvs. cu designul său unic. Poate fi folosită și ca masă laterală, masă de canapea și masă de capăt.

Această masă din lemn este realizată din lemn masiv de sheesham, care este durabil și frumos. Sheesham-ul este un lemn tropical de esență tare, renumit pentru granulația bogată și cunoscut și sub numele de lemn de trandafir sau palisandru. Fiecare pas al procesului este realizat cu cea mai mare grijă, fie ca este vorba de lustruire, vopsire sau lăcuire. Măiestria rafinată și fibrele frumoase ale lemnului fac fiecare piesă de mobilier unică și ușor diferită de cealaltă. Dispune de două compartimente pe ambele părți, pentru a vă păstra obiectele mici bine organizate și la îndemână. Va fi un adevărat element de atracție în orice interior, datorită designului său solid și ferm. Acest produs este gata asamblat; nu necesită asamblare.

Notă importantă: Textura lemnului și culorile variază de la o piesă la alta, fiecare dintre măsuțele noastre de cafea fiind unică; livrarea este aleatorie.

Măsuță de cafea, 90 x 60 x 30 cm, lemn masiv de sheesham

Specificații

  • Material: Lemn masiv de sheesham
  • Dimensiuni: 90 x 60 x 30 cm (L x l x î)
  • Lustruit; vopsit și lăcuit
  • Nu necesită asamblare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *