• Dum. mart. 26th, 2023

Abun

Cumpără online, cumpără în siguranță!

Păstura protector si regenerator hepatic

Hits: 2

Pastura, numita popular si painea albinei, este un produs apicol derivat din polen si, asa cum ii spune si numele, reprezinta alimentul de baza al albinelor.

In cursul polenizarii a mii de flori in fiecare zi, albinele lucratoare se incarca cu granule de polen pe care le duc in stup. Aici, polenul este amestecat cu miere si enzime, si apoi este depus in faguri, urmand ca, sub influenta florei microbiene, a umiditatii si a temperaturii din stup, sa inceapa sa fermenteze. Dupa 3 luni de fermentare, polenul prelucrat in acest fel devine pastura.

Pastura de albine are proprietati uimitoare datorita continutului ridicat de zaharuri simple, vitamine – A, B, C, E si K –, acid lactic, enzime si minerale (fosfor, sodiu, zinc, potasiu, magneziu, fier, seleniu, calciu), fiind totodata si un bio-stimulator natural bogat in fito-hormoni, polifenoli cu efect antioxidant, si substante active.

Apeleaza cu incredere la pastura de albine ori de cate ori doresti sa cresti rezistenta generala a organismului!

Pastura pret: Pe site-ul nostru poti gasi variante de pastura in diferite cantitati si la diverse preturi. Pentru un stil de viata sanatos, iti recomandam sa incerci ambele variante: pastura si pastura in miere. Toate produsele comecializate sunt 100% pure, furnizate in starea lor naturala, proaspata si nealterata.

Păstura protector si regenerator hepatic

Beneficii:

– are rol de protector si regenerator hepatic, contribuind la starea buna de sanatate a ficatului,

– regleaza tranzitul intestinal datorita continutului bogat in fibre,

– este un tonic general cu actiune mai puternica decat a polenului, datorita metabolizarii mai rapide si mai complete, amelioreaza starile de slabiciune cauzate de oboseala si stress,

– ajuta la intarirea sistemului imunitar.

Datorita continutului bogat in vitamine, minerale,lacto-fermenti, proteine, aminoacizi si enzime, pastura are efect energizant si vitalizant, contribuind la buna stare de sanatare a organismului.

Mod de utilizare: 2 lingurite pe zi(10g)- cate una dupa masa de dimineata si cea de seara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *