• Dum. mart. 26th, 2023

Abun

Cumpără online, cumpără în siguranță!

Masina de cusut electrica Karemi, 12 tipuri de cusaturi, 2 viteze, portabila, alb roz

Hits: 0

Masina de cusut multifunctionala- Cu aceasta masina de cusut, puteti proiecta textile diferite precum haine, huse de perna, cearsafuri etc. Fiind portabila, o poti utiliza in diferite spatii, iar dimensiunea ei iti permite sa economisesti spatiu cand o utilizezi.• 12 tipuri de cusaturi- Detine 2 tipuri de viteza si se poate realiza 12 modele de cusaturi. Prin aceasta masina de cusut, poti realiza diverse proiecte de cusut zilnice.• Usor de transportat- Masina de cusut de dimensiuni mici, usoara, ce poate fi transportata oriunde.

Masina de cusut electrica Karemi, 12 tipuri de cusaturi, 2 viteze, portabila, alb roz

Cu masina de cusut Karemi ai posibilitatea de a alege intre diferite modele de cusaturi. Pentru a selecta punctul de cusatura dorit, uitati-va la diagramele numerotate 12 de pe partea din fata a masinii de cusut, alegeti numarul corespunzator de pe cadranul care este aliniat cu sageata.

 Atunci cand doriti sa schimbati un model de cusatura, rotiti volanul sau partea laterala a masinii de cusut pentru a ridica acul pana in punctul cel mai inalt si reglati selectorul de model pe tipul de cusatura dorit.

Coaserea inversa (cusatura pe dos) este utila pentru a intari inceputul si sfarsitul cusaturilor. Pentru a utiliza aceasta functie procedati dupa cum urmeaza:

1. Coaseti inainte in mod normal si apasati si mentineti apasat butonul de inversare, apoi coaseti in partea din fata a masinii de cusut pentru a coase inapoi.

2. Pentru a coase din nou inainte, pur si simplu eliberati butonul de cusatura inversa.

• Viteza reglabila

• Cusut inainte si inapoi

• Reintoarcere automata a firului

• Sertar inclus

• Folositi comutatorul manual sau pedala de picior pentru a porni

Accesorii:

2x bobine de ata

2x bobine metalice

1x ac

1x pedala de picior

1x adaptor

Specificatii

Putere 7.2W

Viteza coasere 2000

Tip alimentare -adaptor

Greutate- 2,9 kg

Culoare- alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *