• Dum. mart. 26th, 2023

Abun

Cumpără online, cumpără în siguranță!

Masina de cusut electrica Karemi, 20 tipuri de cusaturi, portabila, alb

Hits: 0

Masina de cusut pentru incepatori, mini masina electrica de reparat pentru uz casnic, 20 de cusaturi incorporate, pedala, lampa de masa
Aceasta masina de cusut este echipata cu o pedala, care poate controla cu usurinta pasii si are functia de pornire/oprire automata. 
Indiferent daca sunteti un incepator sau un pasionat de cusut, puteti utiliza cu usurinta aceasta masina. Este un cadou ideal pentru fiice, mame si studenti de design in preajma zilelor de nastere sau a sarbatorilor!

Masina de cusut electrica Karemi, 20 tipuri de cusaturi, portabila, alb

Selectare modele

Masina are o gama de 20 de modele de cusaturi diferite.
1. Pentru a selecta cusatura pe care doriti sa o coaseti, priviti diagramele numerotate de la 1 la 20 de pe partea din fata a masinii. Alegeti numarul corespunzator de pe cadran, aliniind numarul cu „sageata” care face pe aparat.
2. Continuati cu coaserea modelului de cusaturi.
3. Cand doriti sa schimbati tipul de cusatura, rotiti rotita pentru a ridica acul in pozitia cea mai inalta si apoi setati discul de selectare a modelului la tipul de cusatura dorit.


Buton cusatura inversa
Cusatura inversa (cusatura din spate) este utila pentru intarirea inceputului si sfarsitului cusaturilor.
1.Coaseti inainte, ca de obicei, apoi apasati si mentineti apasat butonul de comutare inversa din partea din fata a masinii pentru a coase inapoi.
2. Pentru a coase din nou inainte, eliberati pur si simplu butonul de cusatura inversa. Important: La cusatura inversa, rotiti selectorul de tensiune a firului de la „1” la „9” pentru a creste tensiunea firului superior in timp ce coaseti in sens invers. Rotiti selectorul de tensiune a firului superior la setarea normala pentru modelele de cusaturi in mod normal.
 Controlul vitezei de coasere
Aceasta masina are doua viteze de cusut atunci cand este operata de adaptor. Apasati butonul OFF la dreapta, pozitia (H) si viteza de coasere va creste. Apasati butonul OFF la stanga, pozitia (L) si viteza de coasere va fi redusa.
Lumina de cusut
Daca este nevoie de lumina suplimentara, apasati comutatorul pentru a aprinde lumina. Apasati din nou comutatorul pentru a stinge lumina.

INLOCUIREA ACULUI
Atentie: Deconectati adaptorul de alimentare inainte de a incepe sa inlocuiti acul.
1.Rotiti roata de mana in sens invers acelor de ceasornic pentru a ridica acul in pozitia cea mai inalta.
2. Tineti acul vechi si slabiti surubul de prindere a acului. Scoateti acul vechi si aruncati-l.
3. Introduceti noul ac in clema cu partea plata a acului spre spate. Asigurati-va ca impingeti acul pana la capat in clema inainte de a strange surubul de prindere a acului.
4. Scoateti acul vechi si aruncati-l.
CUSUT
1.Rotiti roata de mana in sens invers acelor de ceasornic pentru a ridica acul in pozitia cea mai inalta.
2. Ridicati piciorusul presor cu dispozitivul de ridicare a piciorusului presor, apoi asezati materialul sub piciorusul presor.
3. Coborati piciorul presor.
4. Rotiti butonul de selectare a modelului, alegeti modelul de care aveti nevoie.
5. Aparatul poate fi actionat in doua moduri: cu pedala sau cu comutatorul de oprire/viteza.

Dimensiune produs: 31 * 13,1 * 25,8 cm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *