• Dum. mart. 26th, 2023

Abun

Cumpără online, cumpără în siguranță!

Masina de curse Karemi, radiocomandata cu telecomanda, scara 1 16/1, 2.4 GHz, cu suspensii, masina pentru copii

Hits: 0

Masina de curse de jucarie radiocomandata, cu telecomanda iti transforma copilul  intr-un pilot iscusit, care poate lua cele mai spectaculoase viraje, folosindu-se de optiunile telecomenzii.

Copilul dumneavoastra se poate juca in voie cu masinuta. Va fi o adevarata incantare pentru el. In plus, poate invata o multime de lucruri noi despre masinute, prin joaca, avand functii realiste, care abia asteapta sa fie descoperite de cel mic.

Nici-o cursa nu va fi imposibil de castigat cu aceasta masinuta! Cu siguranta, el va fi campion in toate cursele jucate alaturi de prietenii sai.

Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. Nu lasati ambalajele jucariilor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei inainte de a o oferi copilului. Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca cu produsul.

Caracteristici:

Frecventa de control de la distanta 2.4G: Sistemul radio de 2.4GHz cu capacitate anti-bruiaj ne permite sa concuram in acelasi timp pe aceeasi pista. Distanta de control este de pana la 90 de metri.

Baterie de mare capacitate: Baterie reincarcabila de 7,4V 850mah, incarcare 120min, lucru 20min.

Performanta de mare viteza: Motorul puternic incorporat si de inalta eficienta, face ca energia electrica sa fie convertita in putere la maxim.

Adaptabila pentru multe terenuri: Anvelopa antiderapanta, este usor de adaptat la terenuri dificile, cum ar fi plajele, zapada, iarba, drumul de munte si drumul de piatra.

Masina de curse Karemi, radiocomandata cu telecomanda, scara 1 16/1, 2.4 GHz, cu suspensii, masina pentru copii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *